INCHIRIERI GENERATOARE

Descriere generala generatoare

Generatoarele electrogene detinute de societate Pro Lights sunt carcasate si se incadreaza in categorie Silent si Super Silent.

Generatoarele elctrogene se pot folosi atat in situatii de Back Up cat si in situatii de productie curent primar.

Majoritatea generatoarelor sunt puse pe camioane sau remorci deci sunt disponibile instantaneu pentru a putea fi deplasate oriunde in tara oriunde este nevoie.

Generatoarele ajung la destinatie cu rezervorul de motorina plin clientul urmand sa asigure necesarul de combustibil in timpul functionari iar la incheierea lucrari sa asigure plinul rezervorului la generator.  La cerere putem asigura butoaie si canistre pentru combustibil. La cerere ne putem asigura noi de realimentarea cu combustibil in timpul functionarai a generatorului.

Generatoarele se inchirieaza doar cu personal calificat din partea societatii Pro Lights.

GENERATOARE

Motor: Perkins

Model: Silent

Combustibil: Diesel

Generator: Leroy Somer

Putere Back Up (kva): 500

Putere Back Up (kw): 400

Putere productie (kva): 450

Putere productie (kw): 360

Consum approximativ:  210 gr/KW/h

Greutate (kg.): 5900

Dimensiuni (cm.): 500 x 175 x 225

Motor: Iveco Aifo

Model: Silent

Combustibil: Diesel

Putere Back Up (kva): 250

Putere Back Up (kw): 200

Consum approximativ:  210 gr/KW/h

Greutate (kg.): 2780

Dimensiuni (cm.): 350 x 135 x 167

Motor: International

Model: Silent

Combustibil: Diesel

Putere Back Up (kva): 200

Putere Back Up (kw): 160

Putere productie (kva): 180

Putere productie (kw): 144

Consum approximativ:  210 gr/KW/h

Greutate (kg.): 2857

Dimensiuni (cm.): 390 x 130 x 212

Motor:

Model: Silent

Combustibil: Diesel

Generator:

Putere Back Up (kva): 150

Putere Back Up (kw): 120

Consum approximativ:  210 gr/KW/h

Greutate (kg.): 2800

Dimensiuni (cm.): 356 x 113 x 210

Motor:

Model: Silent

Combustibil: Diesel

Generator: Mecc Alte

Putere Back Up (kva): 92

Putere Back Up (kw): 72

Putere productie (kva): 82

Putere productie (kw): 65

Consum approximativ:  210 gr/KW/h

Greutate (kg.): 1566

Dimensiuni (cm.):

Motor: Perkins

Model: Silent

Combustibil: Diesel

Generator: Olympian

Putere Back Up (kva): 200

Putere Back Up (kw): 160

Putere productie (kva): 180

Putere productie (kw): 144

Consum approximativ:  210 gr/KW/h

Greutate (kg.):  2500

Motor: Iveco

Model: Silent

Combustibil: Diesel

Generator: Mecc Alte

Putere Back Up (kva): 40

Putere Back Up (kw): 32

Consum approximativ:  210 gr/KW/h

Greutate (kg.): 1120

Dimensiuni (cm.):

Motor: Perkins

Model: Silent

Combustibil: Diesel

Generator:

Putere Back Up (kva): 22

Putere Back Up (kw): 17,6

Consum approximativ:  210 gr/KW/h

Greutate (kg.): 505

Dimensiuni (cm.): 132 x 55 x 118

Motor: C4.4

Model: Silent

Combustibil: Diesel

Generator: Leroy Somer

Putere Back Up (kva): 110

Putere Back Up (kw): 88

Putere productie (kva): 180

Putere productie (kw): 70

Consum approximativ:  210 gr/KW/h

Greutate (kg.):  1000

CONDITII GENERALE DE INCHIRIERE PARTE A CONTRACTULUI DE INCHIRIERE

Utilajul este proprietatea integrala a furnizorului pe toata durata contractului. Utilajul nu poate fi instrainat cate un tert fara acordul scris al proprietarului si nu poate fi folosit de catre alte persoane decat cele semnatare a procesului verbal de instruire personal.

Durata chiriei incepe la momentul livrarii utilajului de la depozitul furnizorului. Termenul de inchiriere se termina la momentul returnarii utilajului la depozitul furnizorului. Taxa de inchirere se percepe pentru fiecare zi inceputa, indiferent de ora.

Durata minima de inchirere este stabilita la momentul contractului si nu poate fi micsorata. Durata de inchirere poate fi prelungita prin acordul scris al partilor si trebuie anuntata de catre chirias furnizorului cu minim 96 de ore inaintea expirarii termenului prevazut initial. In cazul in care, din motive independente de furnizor, chiriasul nu anunta prelungirea perioadei de inchiriere cu cel putin 72 de ore inainte de expirarea acesteia, furnizorul poate dispune neconditionat returnarea utilajului la data prevazuta initial, pe cheltuiala chiriasului.

Pretul de inchirere este calculat pentru o utilizare de 10 ore zilnic, 6 zile pe saptamana. Utilizarea peste aceste limite poate fi taxata suplimentar. In caz de depasire, se vor factura suplimentar, zile de inchirere, pentru fiecare 10 ore echivalentul unei zi de inchirere.

In cazul in care pe parcursul perioadei de inchirere utilajul sufera stricaciuni, contravaloarea remedierii acestora va fi suportata integral de catre chirias. Serviciile de reparare pentru defectiunile / stricaciunile cauzate de operarea neglijenta, defectuoasa, necorespunzatoare, in alte scopuri decat cele prevazute, peste sarcina admisa a utilajului, vor face subiectul unei facturi separate pe care chiriasul se obliga sa o plateasca pe baza de deviz de lucrari si reparatii. Pe perioada chiriei chiriasul este raspunzator de asigurarea pazei si securitatii utilajului, in caz de furt, avarire , pieredere partiala / totala suportand contravalaorea acestuia mentionata in contract.

In cazul defectarii utilajului in perioada de inchirere, furnizorul se obliga sa constate si sa remedieze defectiunile in termen de 72 de ore (dar nu mai putin de 3 zile lucratoare) de la instiintarea scrisa transmisa de chirias furnizorului. In cazul in care defectiunea este din vina operatorului / chirasului, costul remedierilor vor fi suportate de catre chirias, iar in caz contrar de catre furnizor. In nici un caz furnizorul nu va fi facut raspunzator de eventualele daune cauzate de nefunctionarea echipamentului. Din motive de securitatea muncii, echipamentul nu va mai putea fi utilizat pana la sosirea inginerului de service delegat de furnizor.

Chiriasul se obliga ca pe durata inchierii sa respecte instructiunile de folosire si intretinere ale echipamentului inchiriat si sa suporte c/v combustibilului consumat (ex.: in cazul echipamentelor cu propulsie diesel trebuie sa suporte c/v combustibilului motorina). De asemnea este obligat sa anunte furnizorul pentru efectuarea reviziilor periodice dupa fiecare 100h de functionare. In cazul in care chiriasul nu informeaza la timp furnizorul, costurile evenutalelor reparatii ale defectiunilor cauzate de nerespectarea intervalor de intretinere vor fi suportate integral de catre chirias. ACESTEA SUNT CONDITII GENERALE MINIMALE INSUSITE SI ACCEPTATE PRIN SEMNAREA CONTRACTULUI DE INCHIRIERE SI FAC PARTE INTEGRANTA DIN ACESTA

Comanda

Comanda

First
Sending